Kezdőlap

Kedves Felvételiző Nyolcadikosok és Szülők!

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel a március 8-ra és 9-re tervezett személyes felvételi beszélgetések és gyakorlati vizsgák helyett
- német nyelvből online felvételi beszélgetést tartunk az eredetileg kiírt időpontban
- sport és testnevelés gyakorlati felvételi helyett az igazolt sporteredményeket értékeljük és egy rövid portfólió összeállítását kérjük a jelentkezőktől március 10. 12 óráig elektronikusan beküldve iskolánkba.

 

Német nyelvből a honlapunkon korábban megadott időpontban iskolánk MS Teams rendszerébe, mint vendég belép a felvételiző tanuló. Várakozó szobába kerül bejelentkezéskor és a felvételiztető kollégák innen fogják beengedni a beszélgetésbe. A meghívókat a jelentkezési lapon megadott e-mail címekre küldjük ki legkésőbb péntek délelőtt 10 óráig. Bármilyen kérdés, kérés, probléma esetén (pl. nem érkezett meg a behívó e-mail a megadott határidőig, stb.) kérjük, írjanak levelet a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.

Az alábbi

linken

segítséget találnak a Teams rendszer használatához.

 

Testnevelés tantárgyból kérjük a megadott határidőig mindenki küldje be a felvételi követelményeknél leírt, sporteredményeit igazoló - a szakszövetségétől vagy az egyesületétől kapott - hivatalos igazolást. Akik már eljuttatták a kért igazolást iskolánkba, azoknak nem kell újra beküldeni a dokumentumot.
Ezenkívül kérjük, hogy minden sporttagozatra felvételiző tanuló egy rövid 1,5-2 oldal (12-es betűméret, 1,5-es sortávolság, sorkizárt igazítás) terjedelmű portfólióban mutassa be eddigi sportpályafutását, értékelje eredményeit, munkáját és vázolja fel elképzeléseit a következő 10 évre. Mindkét dokumentumot (az eredményeket és a portfóliót) kérjük elektronikusan beküldeni a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre a levél tárgya a tanuló neve legyen. A dokumentumokat kérjük ehhez a levélhez mellékletben csatolni! Amennyiben bármelyik dokumentum hiányzik, a testnevelés gyakorlati vizsga pontszáma 0 pont lesz.

 

egy százalék

Támogassa adója egy százalékával iskolánk alapítványát!

Appendix - A Bolyai János Gimnáziumért Alapítvány.

Adószám: 18364956-1-03

Köszönjük!

 

 

Közelgő események

No events

Eseménynaptár

December 2022
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

 

Tanulást segítő appok

Letölthető diákjaink által fejlesztett appok:

- App-a.apk

- dolgozapp.apk

- Learning_Machine_v1.apk

- Memoria.apk

- MilAxe.apk

- Pilots_Memory.apk

 

Megújult honlapunk

Kedves látogató!

Honlapunk megújult, a régi honlap anyagai továbbra is elérhetőek a itt:
archivum